Vaude-jälleenmyynti

Laadukkaat retkeilyvarusteet

Kauttamme saat laadukkaat Vaude-retkeilyvarusteet. Saksalainen perheyritys Vaude on tunnettu laadukkaista, kestävistä ja luontoa kunnioittaen valmistetuista retkeilijän tuotteista.

Vauden tavoitteena on tulla Euroopan ympäristöystävällisimmäksi yritykseksi. Vauden tuotteissa noudatetaan erittäin tiukasti kestävän kehityksen periaatetta, ja se onkin ensimmäinen Outdoor-alan yritys joka sai EMAS- sertifikaatin. EMAS- organisaatiot sitoutuvat ympäristölainsäädännön noudattamiseen, ympäristönsuojelun tason parantamiseen sekä julkiseen raportointiin ympäristöasioissa.

Myös työskentelyolosuhteita tarkkaillaan ja parannetaan kaikissa tuotannon eri vaiheissa.
Vauden tekstiileissä käytetään ympäristöystävällistä Eco Finish- vedenpitävyyskäsittelyä, joka ei sisällä biohajoamattomia perfluorattuja PFC- yhdisteitä. 

Vuonna 2017 95% tekstiileistä oli Eco Finish -käsiteltyjä. Vaude on sitoutunut luopumaan kaikesta PFC- yhdisteiden käytöstä vuoteen 2020 mennessä. Käy tutustumassa Vauden sivuihin ja tee ympäristöystävällinen teko hankkimalla näitä laatutuotteita. Haukkamaa Adventures tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden tilata näitä tuotteita. Olemme jo toimittaneet telttoja, makuualustoja sekä vaatteita esim. luontokouluille ja ryhmille. Pyydä tarjous, tulet yllättymään.