Noitakokin pitopalvelu

Noitakokin pitopalvelu menee metsään ja juhlaan

Haluaisitko joskus vain olla vieraittesi kanssa ja nauttia tarjoilusta? Maistuisiko lounas luonnossa? Haluatko tarjota polttariporukalle ”äijäillallisen”? Teemajuhlat, häät, hautajaiset, tyky/tyhy-päivät…

Kerro toiveesi, me laitamme maistuvat ruoat tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

Kotimaiset lähiherkut toiveidesi mukaan

Haukkamaa Adventuresin yrittäjä Petri Ristiniemi on kokenut ruoan valmistaja. Vuonna 2016 järjestettiin Ruoveden Noitakäräjillä kokkikilpailu, jonka Petri voitti, ja hänet kruunattiin Noitakokiksi. Petri panostaa raaka-aineissa kotimaisuuteen sekä lähiruokaan. Liharuoissa on riista mahdollisuuksien mukaan aina etusijalla. Noitakokin  annoksia ovat nauttineet ministeritason jahtivieraat sekä isojen yritysten johtajat ympäri Suomea.

Olemme tehneet kattaukset illanistujaisiin, loimuttaneet lohta pikkujouluihin, järjestäneet gourmet-tason nuotioruokailuja luonnon helmassa ja keittolounaita opastetuilla retkillämme.

Meidät on tilattu vieraisiin keittiöihin pitämään kalakäsittelykursseja esim. pariskunnille. (hyvä lahjavinkki!) Samalla teimme ruokaa kaloista; alkuruoasta jälkiruokaan.

  • Voit itse suunnitella menun, hankkia tarvikkeet ja raaka-aineet ja vaikkapa tehdä ruokaa yhdessä kanssamme tai jättää kaiken meidän huoleksemme. Sinä päätät, sinun ehdoilla.
  • Annamme myös ruokajuoma vinkit sekä halutessanne hankimme juomat. HUOM: Voit tilata myös viini-tastingin illanistujaisiin!
  • MUISTATHAN ETTÄ YKSITYISENÄ HENKILÖNÄ VOIT VÄHENTÄÄ TYÖN OSUUDEN KOTITALOUSVÄHENNYKSESSÄ, joka 2020 on 40%.
  • Miten toimit? 1. Ota yhteyttä, kerro toiveesi. 2. Annamme tarjouksen, ehdotuksen tilaisuuteesi ja kyselemme mahdollisia yksityiskohtia. 3. Saavumme sovittuun paikkaan sovittuna aikana ja  teemme tilaisuudestasi maistuvan.

Ja mitä herkuttelu maksaa?

Tässä kaksi esimerkkiä monipuolisesta tarjonnasta. Menu laaditaan AINA sinun toiveidesi mukaan. Suluissa vaihtoehto.

Myös kasvisruokavaihtoehdot kuuluvat Noitakokin repertuaariin, kysy lisää!

  • Alkuruoka: maa-artisokkakeitto, paahdetut juureslastut (kuhatartar, saaristolaisleipä)
  • Välisuolaisena saaristolaisleipäpala Skagen-täytteellä Noitakokin tapaan (rapumalja)
  • Pääruoka: riistaa, paahteinen hunaja-punaviinikastike, kauden juurekset. Hunajaglaseeratut porkkanat (paistettu kuha, ruskistettu yrttivoi)
  • Jälkiruoka rommipannacotta, kuusenkerkkä kastike (suklaakakku tyrnitäytteellä)

49,50€/henkilö. Hinta laskettu 10 hengelle 10km säteellä Ruovedeltä.

Noitakokin loimulohi

Saavun juhlapaikalle mukanani loimutuskaukalo, puut sekä tietysti elintarvikkeet. Loimutus on näyttävä ohjelmanumero ja valmistus vie aikaa kattauksineen n. 2h. Varaa aikaa tapahtumaan tämän verran + ruokailu. Lohifileet naulataan lautoihin kiinni puunauloilla ja valellaan Noitakokin salaisella suolaliemellä.

Loimutus tapahtuu leppäpuulla joka antaa parhaan aromin lohifileille. KÄYTÄMME AINOASTAAN VASTUULLISESTI KASVATETTUA KOTIMAISTA KIRJOLOHTA. Kaukalossa lämpiää samalla nokipannukahvit, jota nautimme kalojen kypsyessä. Voitte kysellä kokilta loimutuksesta, ruoan valmistuksesta tai vaikka säästä. Juttua riittää!

Kalojen kypsettyä kokoamme annokset joihin kuuluu reilusti kalaa, runsas salaatti sekä legendaksi muodostunut Noitakokin äärimmäisen salainen kastike kalalle. Kylkeen tarjoamme saaristolaisleipää. Toki annokseen saa muitakin lisukkeita, sinä päätät, sinun ehdoilla.

Hinta 22,50€/henkilö. Hinta laskettu 20 hengelle ja 10 km säteellä Ruovedeltä.

Esimerkkejä Noitakokin pitopalvelun annoksista

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Soita numeroon 044 5108765 tai lähetä kysely sähköpostitse haukkamaa@gmail.com.