Ohjelmapalvelut ryhmille luonnossa

Haukkamaa Adventures tarjoaa monipuolisesti ohjelmapalveluja eri kokoisille ryhmille. Kauttamme järjestyvät opastetut luontoretket, työhyvinvointipäivät, polttarit, retkeilukurssit ja tunnelmalliset ateriat niin nuotiolla kuin katon alla.

Räätälöimme mielellämme juuri teidän ryhmällenne sopivan kokonaisuuden. Jokaiselle retkelle laaditaan aina oma turvallisuussuunnitelma.

Esimerkkejä retkipaketeista

Tutustu valmiisiin retkipaketteihin ja hinnoitteluumme!

Koe - opastetut retket luonnossa

  • Opastetut luontoretket
  • Melontaretket Helvetinjärven kansallispuistossa
  • Kalastusohjelmapalvelut
  • Tyhy- ja Tyky-päivät
  • Polttarit

Haukkamaa Adventures vie sinut luonnon äärelle. Helvetinjärven kansallispuiston jylhät maisemat ja Siikanevan soidensuojelualue ovat upeita luontokohteita Suomen sydämessä ja tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia luonnon parantavasta voimasta.

Haukkamaa Adventuresin kanssa pääset nauttimaan hiljaisuudesta ja puhtaasta ilmasta asiantuntevan oppaan johdolla. Retken pituus ja sisältö räätälöidään aina ryhmän toiveiden ja tason mukaan. Järjestämme retkiä luontokohteisiin ympäri Suomen, saaristosta aina Tunturi-Lappiin.

Petri opiskelee parhaillaan Metsämieli-vetäjäksi. Oikeudet Metsämieli-hyvinvointiretkien järjestämiseen ovat tulossa 2019 alkuvuodesta. Seuraa ilmoittelua!

Herkuttele - pitopalvelu pienryhmille

  • Noitakokin eräkokkailua
  • Pitopalvelu pienryhmille

Syötäisiinkö ihan oikeasti ulkona? Haukkamaa Adventuresin yrittäjä Petri Ristiniemi on intohimoinen kokki, joka valittiin vuonna 2016 Vuoden Noitakokiksi. Hän on opiskellut eräkokkausta ja loihtii herkulliset ateriat ryhmille niin nuotiolla kuin vaikka omaan keittiöösi kutsuttuna. Meiltä saat ruokaelämykset makkaranpaistosta kolmen ruokalajin juhlaillalliseen. Petrin loimulohi on varsinainen käsite, joka pitää kerran elämässä kokea.

Opi - retkeily- ja luonnonruokakurssit

  • Retkeilykurssit ympäri vuoden

  • Yrtti- ja luonnonmuonakurssit

Haluaisitko retkeillä, mutta yksin luontoon lähteminen arveluttaa? Järjestämme ympäri vuoden retkeilykursseja, joilla luonnossa liikkumisen perustaidot tulevat turvallisesti tutuiksi. Lemmikit ovat tervetulleita mukaan, meiltä saat myös vinkkejä ja opastusta koirien kanssa retkeilyyn ja vaeltamiseen.

Suosiota ovat saavuttaneet myös yrtti- ja luonnonmuonakurssit, joilla opit löytämään syötäväksi sopivia luonnon antimia ja höystämään ruokia luonnon omilla yrteillä.

Välinevuokraus

Vuokraamme myös erilaisia retkeilyvälineitä asiakkaiden käyttöön. Vuokrattavissa mm. telttoja, fatbikeja, retkikeittimiä, rinkkoja.. Tutustu valikoimaan!

Opastetut retket Seitsemisessä

Toimimme myös Seitsemisen luonnonpuistossa. Tutustu retkpaketteihimme ja pyydä tarjous!